Cautare

5359 de rezultate pentru "www vanzari case craiova ro" (8.69 secunde)
Cu banii pe care îi platesti pe cutia de chibrituri construita de comunisti, poti achizitiona un apartament în Occident de calitate mult mai buna.Goana dupa profit a vânzatorilor de apartamente din Craiova a blocat piata imobiliara.
Vor ramane lideri de vanzari pe hipermarketuri? "Vom fi lideri de vanzari pe piata hipermarketurilor.
"In capitalismul "camataresc", Traian Basescu este un agent de vanzari" Politologul Daniel Barbu a vorbit pentru publicatiaGhimpele despre situatia politica actuala in contextul unei crize economice puternice, care de mai bine de doi ani afecteaza statele.
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup.
Agentii economici care vor parteneriate cu Loteria Romana isi pot deschide agentii mandatare, pentru care compania ofera comisioane din vanzari intre 7% si 14%, in timp ce pentru vanzarea pariurilor in cota fixa comisionul este de 5%, potrivit presedintelui CNLR, Liliana Minca."Avem 923 de agentii proprii si 758 de agentii mandatare si urmeaza sa mai deschidem alte agentii mandatare", a declarat, luni, sefa Loteriei Romane.
Potrivit portalului de locuri de munca (servicii on line de resurse umane) www.lucrez.ro, cele mai ofertate posturi în prezent sunt cele de reprezentant vânzari, urmate de cele de secretara, contabil si agent de vânzari, asistent manager, agent imobiliar, consultant financiar, inginer constructor si arhitect.
Potrivit portalului de locuri de munca (servicii on line de resurse umane) www.lucrez.ro, cele mai ofertate posturi în prezent sunt cele de reprezentant vânzari, urmate de cele de secretara, contabil si agent de vânzari, asistent manager, agent imobiliar, consultant financiar, inginer constructor si arhitect.
Functioneaza in format City si are o suprafata totala de 350 mp din care sala de vanzari ocupa 210 mp. ... Acesta functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 533 mp, sala de vanzari masurand 395 mp.
Cel din Teius are o suprafata totala de 500 mp, din care sala de vanzari este de 346 mp, unitatea in format Standard functioneaza pe strada Clujului, nr. ... Acesta are de o suprafata totala de 420,36 mp, din care sala de vanzari este de 251 m2.
Acesta are o suprafata totala de 375 mp, iar sala de vanzari este de 253 mp. ... A-B, aceasta acopera 358 mp, din care suprafata de vanzari este de 194 mp. ... Unitatea masoara o suprafata totala de 350 mp, iar sala de vanzari are 215 mp.
A4-A6 pe o suprafata totala de 335 mp, din care sala de vanzari acopera 241 mp. ... 9, si are o suprafata totala de 175 mp, suprafata de vanzari fiind de 112 mp.
Google Romania cauta oameni de vanzari si comunicare Compania americana Google, cel mai popular motor de cautare online din lume, cauta sa angajeze 3 oameni pentru subsidiara din Romania, respectiv un specialist in Marketing si Comunicare si 2 in vanzari, potrivit datelor de pe site-ul companiei.
Take Ionescu, in format City, si acopera o suprafata totala de 374 m2, din care sala de vanzari ocupa 232 m2. ... Aceasta are o suprafata totala de 450 m2, iar sala de vanzari masoara 358 m2.
Pana in prezent, doar 55% din producatori (7.513 persoane) au cerut cote pentru vanzari directe si 66% (364 de persoane) au depus cereri pentru alocarea de cote pentru livrarea catre firmele procesatoare, potrivit informatiilor furnizate de Departamentul de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) Craiova.
Producatorii de profil, prezenti la targul CONTEX de la Craiova din aproape toate colturile tarii, se vaita ca piata a stagnat in debutul anului 2009.
Dupa aceea, si cu localitatea (interdictia de a parasi Craiova - n.r.) Adica daca presupusa fapta a fost savarsita la Craiova, de ce nu am voie sa ma plimb in tara?
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare.
"50 de ore vom ramane in oras si vom fi alaturi de publicul din Craiova, care va putea pune intrebari despre ce inseamna munca in televiziune", a declarat Elena Stirbescu, unul dintre autorii si realizatorii proiectului Caravana TVR 50.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr.
google-analytics.com